Laden
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 3 dage

Om os

Nava_Storefront.jpg

Fenucure Medical

Vi er en mindre dansk biotek virksomhed, der har udviklet et planteekstrakt fra en medicinal plante - Bukkehorn - hvis virkning har været kendt i over 2000 år. V-Biotek´s patenterede metode for produktion af den meget effektive planteekstrakt har vist antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. 

Vi har samarbejdet med danske og internationale forskere bl.a. fra Danmarks Tekniske Universitet, Århus Universitetshospital, Odense Universitetshospital, Københavns Universitet og privat klinikker i USA og Schweiz.

 

Fenucure tandpasta

Som det første produkt under Fenucure brandet, har vi udviklet Fenucure tandpasta. Fenucure tandpasta har enestående egenskaber og kan ved daglig brug eliminere tandkødsbetændelse, tandsten og stoppe blødning af tandkødet.

Vi har andre virksomme produkter under udvikling: halstabletter, antibakteriel mundskyllevæske, antibakterielt tyggegummi samt en effektiv creme imod forkølelsessår. Endvidere har ekstrakten vist meget effektive egenskaber inden for det dermatologiske område til forskellige applikationer, såsom solcreme, små sår og rifter, røde baby numser m.m.

Vi bruger ikke triclosan, parabener, phatalater, klorhexidin eller microplast  i Fenucure produkter.

Bukkehornslanten hedder Trigonella Foenum Graecum på latin og Fenugreek på Engelsk. Vi har varemærkeregistret navnet FENUCURE som er sammensat af FENUgreek ogCURE på grund af ekstraktens helende egenskaber. Alle produkterne vil blive markedsført under navnet FENUCURE.